web analytics

Blog

Met de Managed Services van Actabyte heb je voor een vast bedrag per maand een deel of je gehele IT uitbesteed, met cloudoplossingen van Microsoft 365.

Actabyte regelt je IT
Success Stories

Je IT gewoon goed geregeld!

Als het om IT gaat, willen we dat het werkt, dat het veilig is en dat het niet te veel kost. Daar kun je zelf veel tijd in investeren, of je kiest voor een IT partner die je ondersteunt en helpt met de juiste keuzes te maken. Tegen een vaste maandelijkse prijs.

Het is niet altijd eenvoudig om erachter te komen wat voor soort digitale infrastructuur je organisatie nodig heeft om goed te kunnen functioneren: “Hoe zit het met de implementatie, inrichting en onderhoud van die nieuwe digitale omgeving?” “Welke applicaties heb ik allemaal nodig?” En zeker niet onbelangrijk: “Wat kost het me per gebruiker?” Het is dan wel zo fijn dat je een IT partner hebt die alles voor je regelt; van het uitzoeken welk abonnement het beste past, tot aan de implementatie en het onderhoud. En dat alles voor een duidelijke prijs.

Alle zorgen uit handen

Dat is waar Actabyte voor staat: Ondernemers op het gebied van IT volledig ontzorgen met de cloudoplossingen van Microsoft 365. Sinds 2001 zijn wij een gedreven, no-nonsense IT-partner die zich richt op het leveren, implementeren, beveiligen en beheren van hoogwaardige zakelijke IT- en telecom oplossingen. Onze specialisten ondersteunen je bij het vaststellen, selecteren, installeren van een oplossing die voldoet aan de gestelde doelstellingen. We zorgen ervoor dat je IT gewoon goed geregeld is!

Jouw IT-partner

Met de Managed Services van Actabyte heb je voor een vast bedrag per maand een deel of je gehele IT uitbesteed, van gebruikers- en werkplek ondersteuning, tot aan back-up en Device as a Service. Zo voorkomen we dat je als organisatie te veel betaalt voor applicaties of licenties die niet gebruikt worden. Daarnaast helpen we bij het implementeren, en ondersteunen we medewerkers bij het ‘nieuwe werken’. Ook kijken we samen met klanten welke oplossingen het beste bij de organisatie passen en blijven we dit continue in de gaten houden.

Blog

In de afgelopen twintig jaar hebben we enorm veel ervaring opgedaan. Die ervaring en onze kennis willen we graag delen. Daarom starten we een blog. Hierin gaan we in op actuele ontwikkelingen als remote werken en veiligheid, kijken we naar de voordelen van Managed Services en geven we tips om het beste uit je digitale oplossingen te halen. Wil je dit blog in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.