web analytics

Blog

Blog

In gesprek met Jeroen Hagman

Het ondernemersverhaal van Jeroen Hagman begint zo’n twintig jaar geleden, toen hij na vijf leerzame jaren bij onder andere de TU Delft het werknemerschap omruilt voor een eigen onderneming. Een kans die spontaan voorbij komt, zonder dit op voorbedachte rade te plannen. In een interessant gesprek met Jeroen vertelt hij over de kracht van Actabyte, de open communicatie naar zijn klanten en de speciale diensten die Actabyte zijn klanten biedt. 

Een onderscheidend vermogen
Uniek zijn binnen de IT wereld kan soms een lastige opgave zijn. En daarom is het belangrijk dat je je als organisatie richt op een aantal aspecten die er voor zorgen dat het bedrijf over een onderscheidend vermogen bezit. Dat is iets wat je terugziet bij Actabyte. Het bedrijf biedt de klant complete diensten voor een vast bedrag per maand, zodat jij je als bedrijf geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast bieden ze een snelle oplostijd vanaf het eerste moment van contact, totdat het probleem volledig is opgelost. ‘Wij werken met de first call resolution en op basis daarvan kan je al een streepje voor hebben’, aldus Jeroen. Het serviceniveau met de daaraan gekoppelde compleetheid van werkzaamheden vormt het perfecte selling point. 

Het uitbesteden van de IT kan voor een bedrijf soms spannend zijn. Maar wij staat klaar voor zijn klanten. En dat doen we door de klant duidelijk te laten zien wat er precies gedaan wordt. Er wordt niet gecommuniceerd met moeilijke taal en er is altijd een duidelijk kostenplaatje. ‘We beschikken over de juiste kennis om onze klanten te ondersteunen. We verkopen geen producten en diensten waar we geen verstand van hebben. Op die manier houden we onze communicatie transparant’, vertelt Jeroen. 

IT ondersteuning op maat
Actabyte richt zich op verschillende sectoren. Waaronder de MKB en MKB+, Non-Profit, zorginstellingen en bedrijfsverzamelgebouwen. Voor ondernemers zijn een aantal zaken zeer belangrijk: de IT moet werken, medewerkers moeten overal veilig te werk kunnen gaan en er moet zo min mogelijk tijd in gestopt worden. Dus zoeken bedrijven een partner die deze zaken uit handen kan nemen. Maar hen ook adviseert en 24/7 voor hen klaar staat. En dat doet Actabyte. Non-Profit organisaties werken vaak deels met vrijwilligers en kennen een iets andere aanpak van de IT infrastructuur. Er komen veel regelingen bij kijken waardoor er op het gebied van IT geld bespaard kan worden. Ook voorzien we al jaren de zorgsector van IT oplossingen. Daardoor zijn wij op de hoogte van veelgebruikte software en protocollen binnen de zorg en kan er snel ingespeeld worden op een steeds veranderende omgeving. ‘Binnen de zorg geldt een andere vorm van certificering. Dat heeft alles te maken met de veiligheid van patiëntgegevens en de wet AVG’, legt Jeroen uit. Voor veel bedrijfsverzamelgebouwen is het verzorgen voor internet, telefonie en andere diensten aan huurders vaak een uitdaging. Dus zorgen wij ervoor dat complete gebouwen volledig voorzien zijn van de juiste diensten, zoals goed werkend internet, toegangscontrole en een intercom, zodat het opgeleverd kan worden aan huurders. En dit is nog maar een voorproefje van de diensten die Actabyte aan zijn klanten levert. 

Een uitgebreide service
Actabyte gaat te werk als one-stop-shop. Op die manier kan de klant met alle IT-gerelateerde problemen bij ons terecht. Naast de IT-dienstverlening richten wij ons op telefonie en bereikbaarheid. Hieronder verstaan we vaste- en mobiele telefonie, om te zorgen dat de bereikbaarheid voor een bedrijf altijd goed op orde is. Daarnaast leveren we connectiviteit en netwerkdiensten, zoals glasvezel, DSL en 4G. Een andere specifieke dienst waar Actabyte zich op richt is cyber security. ‘Cyber security is altijd belangrijk geweest, maar we werken dat het steeds belangrijker wordt. We hanteren een aantal industrie methodes, maar werken daarnaast ook met een assurantiekantoor’, verklaard Jeroen. Die samenwerking biedt klanten de mogelijkheid om te beschikken over een goede cyber security verzekering. 

Het is al mogelijk  om darkweb scans uitvoeren voor de klanten van Actabyte. Hiermee kan onderzocht worden of de gegevens van de klant ergens op het dark web te vinden zijn. Je kan bijvoorbeeld gehackt zijn. Of je gegevens liggen zomaar op straat zonder dat je dat weet. Op basis van een aantal factoren is het mogelijk voor Actabyte om een scan uit te voeren die iedere maand herhaald kan worden. Zo zorgt Actabyte voor optimale veiligheid binnen jouw IT. Wil je meer te weten komen over dark web scans en het belang van cyber security? Houd dan de blogpagina in de gaten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *