web analytics

Blog

Blog

Altijd ondersteuning en het beste apparatuur met onze DAAS- en WAAS oplossingen

Device as a Service en Workplace as a Service zijn de nieuwste toevoegingen aan de dienstverlening van Actabyte. Waar producten, zoals deelvervoer en auto’s, maar ook platformen en software steeds vaker als een service worden aangeboden, vonden we het bij Actabyte een logische stap om ook een gedeelte van onze dienstverlening as a service uit te breiden.  Wat betekent het as a service model? As a service is een erg populair model, waarbij de gebruiker niet het daadwerkelijke product of de dienst aanschaft, maar simpelweg huurt zolang de eindgebruiker wil. Voor zowel consumenten als voor organisaties is het aaS model de ideale uitkomst. Weet je niet zeker wat voor soort vervoer je wil gebruiken en wil je de mogelijkheden graag delen met je buren? Dan zijn er meerdere organisaties die via een hub in jouw buurt verschillende fietsen, scooters en auto’s plaatsen. Die je kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt.  Gebruik je als organisatie een bepaalde software, maar bijvoorbeeld te weinig om het aan te schaffen? Betaal het dan per keer dat je het gebruikt. Of heb je niet de cashflow om grote aankopen te doen? Kies voor as a Service, zodat je liquiditeit op peil blijft. En met die mogelijkheden in ons achterhoofd, zijn we gestart met Device as a Service en Workplace as a Service. Wat is het verschil tussen DaaS en WaaS? Bij Device as a Service betaal je een maandelijks bedrag voor het gebruik van een apparaat. Of meerdere apparaten. Van laptop tot iPhone en van printers tot monitoren, alles is mogelijk. Uiteraard is dit model uitgebreider dan het simpelweg huren van een apparaat, omdat wij alles voor je regelen, installeren en onderhouden. De daadwerkelijke invulling is altijd samen te bepalen en uit te breiden met extra services, de duur van het contract etc. Dit doen wij in samenwerking met onze partner Grenke.  Waar DaaS vooral draait om de apparaten, gaan we met Workplace as a Service nog een stap verder. Naast al het gewenste apparatuur bevat het ook (een gedeelte van) onze dienstverlening. Zorgeloze IT, telecom en cybersecurity. Via een maandelijks vast bedrag beschik je dus niet alleen over het mooiste en beste apparatuur naar keuze, maar kun je ook zorgeloos ondernemen, omdat alle beveiliging, infrastructuur en onderhoud door ons wordt geregeld. Zonder grote investeringen vooraf. Want dat is het mooie van de as a Service oplossingen. Geen risico’s, minieme uitgaven, alles overzichtelijk en natuurlijk de allerbeste service.  Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Samen kunnen we het ideale pakket samenstellen. Geen enkele service is namelijk voor iedereen perfect. Daarom kunnen we gezamenlijk een pakket samenstellen, waarbij jouw behoeften optimaal worden vervuld. Of het nou om alleen om een aantal telefoons gaat of het hele pakket, de mogelijkheden zijn eindeloos. Vul gerust onderstaand contactformulier in of bel naar +31 (0)15 20 20000.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *