Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Actabyte is een collectief IT-bedrijf dat gevestigd is in Noord-Holland. We zitten in Delft en helpen bedrijven in deze regio, maar ook in Zuid-Holland en de rest van het land. Al sinds 2001 zijn wij dé betrouwbare partner met een no-nonsense aanpak als het gaat om diensten op het gebied van informatietechnologie. Met welke werkzaamheden kunnen we jou van dienst zijn?

De diensten van ons collectief IT-bedrijf dat in Noord-Holland werkzaam is

Dankzij ons collectief IT-bedrijf heb jij voortaan geen zorgen meer over de informatietechnologie van jouw onderneming in Noord-Holland. Er zijn diverse diensten die zeer interessant zijn. Het fijne van ons bedrijf is dat we werken met managed services. Dit betekent dat je niet voor onverwachte zaken of kosten komt te staan, omdat elke service een vaste prijs per maand heeft. De diensten die we onder meer aanbieden aan verschillende bedrijven, zijn:

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons IT-bedrijf op

Besteed je werkzaamheden in de informatietechnologie uit aan ons collectief IT-bedrijf in Noord-Holland. Wij gaan graag voor je aan de slag als dé deskundige IT-partner uit Delft. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)15 20 20000 of een e-mail te sturen naar info@actabyte.nl.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

  • Advies

    We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
  • Perfect fit

    Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
  • Klanttevredenheid

    Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.