Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Wil je voor jouw bedrijf een IT-abonnement afsluiten bij een specialist in Delft? Dan zit je bij Actabyte helemaal goed! Wij bieden verschillende IT-diensten aan die je in abonnementsvorm bij ons kunt afnemen. Of je nu een non-profit bedrijf bent of een bedrijf binnen het mkb of de zorgsector, wij helpen je met jouw automatiseringsbehoeften.

Genoeg redenen om voor ActaByte te kiezen

Met onze managed services besteed je jouw IT-beheer voor een vast bedrag per maand uit. Wanneer je bij Actabyte in Delft een IT-abonnement afsluit, profiteer je van een totaaloplossing. Wil je professionele ondersteuning bij je hardware- of softwarebeheer? Of heb je bepaalde wensen op het gebied van telecom? Wij staan voor je klaar! We zijn jouw strategische partner en leveren, implementeren, beveiligen en beheren hoogwaardige IT-oplossingen op maat.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je graag jouw IT-diensten uitbesteden en wil je daarom meer informatie over het afsluiten van een IT-abonnement bij ons in Delft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)15 20 20000 of een e-mail te sturen naar info@actabyte.nl. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

  • Advies

    We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.

  • Perfect fit

    Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.

  • Klanttevredenheid

    Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.