Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Wil je voor jouw bedrijf een IT-abonnement afsluiten bij een specialist in Delft? Dan zit je bij Actabyte helemaal goed! Wij bieden verschillende IT-diensten aan die je in abonnementsvorm bij ons kunt afnemen. Of je nu een non-profit bedrijf bent of een bedrijf binnen het mkb of de zorgsector, wij helpen je met jouw automatiseringsbehoeften.

Profiteer van een totaaloplossing met een IT-abonnement van ons in Delft

Met onze managed services besteed je jouw IT-beheer voor een vast bedrag per maand uit. Wanneer je bij Actabyte in Delft een IT-abonnement afsluit, profiteer je van een totaaloplossing. Wil je professionele ondersteuning bij je hardware- of softwarebeheer? Of heb je bepaalde wensen op het gebied van telecom? Wij staan voor je klaar! We zijn jouw strategische partner en leveren, implementeren, beveiligen en beheren hoogwaardige IT-oplossingen op maat.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je graag jouw IT-diensten uitbesteden en wil je daarom meer informatie over het afsluiten van een IT-abonnement bij ons in Delft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)15 20 20000 of een e-mail te sturen naar info@actabyte.nl. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

  • Advies

    We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
  • Perfect fit

    Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
  • Klanttevredenheid

    Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.