Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Wil je het IT-beheer van jouw bedrijf door middel van een IT-abonnement uitbesteden aan een specialist in regio Delft, Den Haag en Zuid-Holland? Schakel dan Actabyte in! Wij hebben al vele bedrijven geholpen met hun IT-beheer. We richten ons hierbij op het leveren, implementeren, beveiligen en beheren van hoogwaardige IT-oplossingen. Daarnaast zorgen we voor kostenbeheersing en profiteer je bij ons van uitstekende service.

Het IT-beheer van jouw bedrijf nabij Den Haag en Zuid-Holland uitbesteden aan de specialist in Delft

Of je nu een bepaald systeem wilt implementeren binnen jouw bedrijf in Den Haag, Delft of Zuid-Holland of het volledige IT-beheer wilt uitbesteden: wij staan voor je klaar met ons IT-abonnement! We bieden verschillende managed services aan. Zo zorgen we ervoor dat jouw werknemers vanaf elke locatie kunnen werken, met bijvoorbeeld Microsoft Teams, VoIP en mobiele telefonie. Daarnaast regelen en beheren we zowel de software als hardware binnen jouw bedrijf. Wil je daarnaast overstappen naar werken in de Cloud of is een on-premise juist noodzakelijk voor jouw bedrijfsvoering? Met ons als IT-specialist is het allemaal mogelijk!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Het IT-beheer van jouw bedrijf in Delft, Den Haag of Zuid-Holland kun je met een gerust hart uitbesteden aan onze specialisten, door een IT-abonnement bij ons af te sluiten. Zo kun jij je focussen op de groei en optimale prestaties van je bedrijf, zonder je zorgen te maken over de IT. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)15 20 20000 of een e-mail te sturen naar info@actabyte.nl. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kijken samen in Delft, Den Haag of Zuid-Holland naar de beste oplossing voor het uitbesteden van IT-beheer en het beste IT-abonnement voor jouw bedrijf.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

  • Advies

    We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
  • Perfect fit

    Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
  • Klanttevredenheid

    Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.