Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Ben je op zoek naar een IT-beheerder voor jouw bedrijf in Delft of Rotterdam? Dan helpt Actabyte je graag verder! Ons bedrijf biedt kwalitatief hoogwaardige IT-oplossingen aan voor bedrijven in het mkb en in de zorg- en non-profitsector. Bij ons profiteer je van de beste service en dienstverlening op maat. Dit betekent dat we alle IT-diensten als IT-beheerder uit handen nemen en jij je kunt focussen op je dagelijkse werkzaamheden en de optimale prestaties van jouw bedrijf in bijvoorbeeld Rotterdam.

Wat kan onze IT-beheerder voor jouw bedrijf in Delft of Rotterdam betekenen?

Als IT-beheerder in regio Delft en Rotterdam zorgen we er met onze managed services voor dat het IT-beheer van jouw bedrijf door één partij geregeld wordt. Wij bieden onze services in abonnementsvorm aan, waardoor je profiteert van een totaaloplossing. Zo zorgen we er onder andere voor dat jouw werknemers vanaf elke locatie kunnen werken met Microsoft Office 365, VoIP, Microsoft Teams en mobiele telefonie. Daarnaast beveiligen we als IT-beheerder in regio Rotterdam de werkplek met antispam-, antivirus- en antiphishing-oplossingen. Ook regelen we de implementatie, licenties en het updaten van alle software.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en vraag deskundig advies

Als IT-beheerder bieden we niet alleen IT-oplossingen voor jouw bedrijf in Delft of Rotterdam, maar geven we ook deskundig advies. Vertel ons meer over jouw bedrijf en wensen en wij denken graag met je mee. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)15 20 20000 of een e-mail te sturen naar info@actabyte.nl. Samen bekijken we hoe we jouw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren met onze IT-diensten.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

  • Advies

    We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
  • Perfect fit

    Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
  • Klanttevredenheid

    Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.