Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Voor IT-ondersteuning op maat kun je terecht bij Actabyte in Delft! Wil jij je focussen op de groei en de optimale prestaties voor jouw bedrijf, zonder je zorgen te maken over de IT? Geef jouw IT-diensten dan uit handen aan een IT-ondersteuner gespecialiseerd in mkb-bedrijven. Wij zorgen voor slimme oplossingen, preventief beheer, de nieuwste technologieën en kostenbeheersing. Waar je ons ook voor inschakelt; je profiteert altijd van de beste service.

IT-ondersteuning op diverse gebieden voor jouw bedrijf in Delft

De IT-ondersteuning van ons bedrijf in Delft bestaat uit diverse managed services en consultancy. Onze IT-ondersteuner biedt voor jouw mkb-bedrijf verschillende oplossingen aan en begeleidt je bij de implementatie, de beveiliging en het beheer van deze IT-oplossingen. Wij helpen je de automatiseringsbehoeften van je bedrijf waar te maken. Of dit nu gaat om software, hardware, systeembeheer of het werken in de cloud; onze IT-ondersteuner helpt jou meer uit je mkb-bedrijf te halen. Ondertussen kun jij je gewoon focussen op je dagelijkse werkzaamheden. Wij nemen al het werk uit handen!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en bespreek je wensen

Wil jij ook professionele IT-ondersteuning van ons bedrijf in Delft? Ben je benieuwd wat onze IT-ondersteuner kan betekenen voor jouw mkb-bedrijf? Neem dan contact met ons op. Bel ons op +31 (0)15 20 20000, stuur een e-mail naar info@actabyte.nl of vul ons contactformulier in. Bespreek de IT-wensen van jouw bedrijf en wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden. Je profiteert bij ons altijd van een passende totaaloplossing, afgestemd op jouw automatiseringsbehoeften.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

  • Advies

    We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
  • Perfect fit

    Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
  • Klanttevredenheid

    Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.