Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Ben je op zoek naar een professionele IT-partner voor jouw bedrijf in het mkb in Delft of Den Haag? Bij Actabyte zit je helemaal goed! Wij hebben al vele bedrijven in de regio geholpen met slimme oplossingen en preventief beheer. We nemen jou je werk uit handen, zodat jij je kunt focussen op je dagelijkse werkzaamheden. Je profiteert bij ons van de beste service, kostenbeheersing en zorgeloze IT. Wij weten als geen ander wat er dagelijks komt kijken bij IT-beheer en onderhoud voor bedrijven en zorgen er met de nieuwste technologieën voor dat alles soepel verloopt.

Dé IT-partner voor professioneel IT-beheer bij jouw mkb-bedrijf in Delft of Den Haag

Wij bieden onze managed services in de security aan voor een vaste prijs per maand per gebruiker. Je kunt bij ons eenvoudig een abonnement afsluiten voor het uitbesteden van IT-beheer, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Zo profiteer je van verschillende services. Als IT-partner helpen we jouw bedrijf in het mkb in regio Delft en Den Haag onder andere met het regelen en beheren van hardware en software. Daarnaast zorgen we voor een on-premise netwerk, een goede beveiliging en maken we het werken in de cloud mogelijk. Uiteraard stemmen we alles af op jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld bepaalde software laten installeren of heb je andere wensen wat betreft systeembeheer? Als IT-partner helpen we jouw bedrijf in het mkb in regio Den Haag en Delft graag verder!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Bespreek de mogelijkheden met ons in regio Den Haag

Ben je benieuwd wat wij als IT-partner voor jouw bedrijf in het mkb in Delft of Den Haag kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van jouw wensen geven we advies op maat. Bel ons op +31 (0)15 20 20000, stuur een e-mail naar info@actabyte.nl of vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op de groei en optimale prestaties van je bedrijf, zonder je zorgen te maken over de IT.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

  • Advies

    We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
  • Perfect fit

    Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
  • Klanttevredenheid

    Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.