Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Actabyte is dé IT-professional in Delft! Wil jij je focussen op de groei en optimale prestaties van je bedrijf, zonder je zorgen te maken over de IT? Dan helpen wij je graag verder. Voor een vast bedrag per maand nemen wij een deel of de gehele IT van jouw bedrijf uit handen. Of je nu een mkb-bedrijf, zorgbedrijf of non-profit-bedrijf hebt; wij bieden dienstverlening op maat!

Als IT-professional in Delft zorgen we voor IT-oplossingen op maat

Als IT-professional in Delft richten we ons op het leveren, implementeren, beveiligen en beheren van hoogwaardige IT- en telecomoplossingen. Hiermee voldoen we aan de automatiseringsbehoeften van jouw bedrijf. Wil je bijvoorbeeld gaan werken in de cloud of wil je bepaalde software laten installeren? Wij zorgen voor IT-oplossingen die afgestemd zijn op jouw wensen. Hierbij kijken we niet alleen de huidige situatie, maar ook naar de toekomstige doelen en wensen van je bedrijf. Als IT-beheerder denken we graag met je mee, geven we advies op maat en ontzorgen we je volledig.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Bel ons voor meer informatie en advies

Schakel ons als IT-professional uit Delft in en profiteer van diverse managed services voor jouw bedrijf. Wil je meer informatie en advies? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)15 20 20000 of een e-mail te sturen naar info@actabyte.nl.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

  • Advies

    We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
  • Perfect fit

    Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
  • Klanttevredenheid

    Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.