Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Managed Security Services (MSS) zorgen voor de controle en beveiliging van het netwerk van jouw bedrijf. Heb je interesse in een service voor online security? Dan helpt Actabyte jou graag bij het maken van de keuze voor de beste services voor jouw bedrijf. Al sinds 2001 zijn wij de gedreven IT-partner in regio Delft die werkzaamheden uitvoert met een no-nonsense aanpak.

Wat houden Managed Security Services in?

Het is belangrijk dat het netwerk van jouw bedrijf goed beveiligd is. Dit kun je doen met onze Managed Security Services. Met deze service voor online security monitoren we jouw datanetwerk en managen we onder meer firewalls en systemen voor inbraakdetectie. Het is belangrijk dat je de netwerken goed beveiligt tegen eventuele inbraak- of hackpogingen van cybercriminelen. Zo blijven je gegevens beveiligd dankzij cybersecurity en belanden geheime gegevens niet in andermans bezit.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Hoe we de online security binnen jouw bedrijf implementeren met onze service

We garanderen met onze Managed Security Services dat het securitybeleid binnen jouw onderneming altijd up-to-date is. Hierbij werken we volgens de huidige regelgeving. Periodiek testen we jouw systeem, zodat we zeker weten dat jij altijd en overal op de meest veilige manier kunt werken. Dankzij onze persoonlijke aanpak kiezen klanten keer op keer voor ons collectief IT-bedrijf uit Noord-Holland.

Schakel onze service in voor de beste online security

Heb je interesse in Managed Security Services of wil je meer weten over onze andere diensten, zoals preventief IT-beheer? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)15 20 20000, stuur een e-mail naar info@actabyte.nl of vul het contactformulier in. We lichten graag toe welke service het best past bij de online security van jouw bedrijf.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

  • Advies

    We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
  • Perfect fit

    Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
  • Klanttevredenheid

    Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.