Actabyte Managed Services

Wij houden van transparantie en willen net als u niet voor onverwachte zaken of kosten komen te staan. Daarom zijn al onze Managed Services gebaseerd op een vaste prijs per maand per gebruiker. Zo heeft u snel een beeld over de kosten en het budget dat u nodig heeft.

Jouw IT partner

Genoeg redenen om voor ActaByte te kiezen

 • Managed IT Services

  Met onze Managed It Services nemen we uw volledige werkplekbeheer uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw werknemers vanaf elke locatie kunnen werken met Microsoft 365, Teams, VoIP en mobiele telefonie. Uiteraard zorgen we ook voor de beveiliging van de werkplek met antivirus-, antispam- en antiphishing oplossingen. Actabyte regelt de implementatie, licenties en het up-to-date-houden van alle software.
 • Managed Device en End-Point services

  Welke hardware u ook nodig heeft, Actabyte regelt en beheert het. Van desk- en laptops, tot aan netwerkprinters, smartboards, smartphones en VoIP-telefoonsystemen. Samen met u kijken wat nodig is om uw mensen goed te kunnen laten werken en verzorgen de juiste hardware. Actabyte verzorgt ook alle patching en monitoring van de hardware, zodat u altijd beveiligd bent.
 • Managed Hybrid IT services

  Wilt u overstappen naar de Cloud, maar mist u de mensen om dit in goede banen te leiden en te beheren? Met Actabyte Managed Hybrid IT services hoeft u zich een zorgen te maken. Wij verzorgen en beheren uw IT-infrastructuur, zowel on-premise, in de Cloud, als een hybride vorm hiervan. Hierbij leveren we ook back-up en noodherstel mogelijkheden. Onze ‘Infrastructuur as a Service (IaaS) is gebaseerd op Microsoft oplossingen; Microsoft 365, Teams, Azure en Active Directory. Hiermee kunnen we een deel van uw IT-taken automatiseren.
 • Managed Netwerkbeheer services

  Is een on-premise netwerk noodzakelijk voor uw bedrijfsvoering? Dan neemt Actabyte het volledige beheer uit handen. Wij zorgen dat uw infrastructuur blijft draaien. Switches, firewalls, routers en Wifi; Actabyte beheert en monitort het allemaal. Zo bent u verzekerd van een goed werkende IT-infrastructuur.
 • Managed Datacenter en Cloud services

  Heeft u eigen servers in een datacenter staan, of werkt u met een Private Cloud? De Managed Datacenter en Cloudservices van Actabyte is een dienst waarmee wij het beheer hiervan volledig overnemen. Heeft u back-up ruimte nodig of extra serverruimte? Dan zorgen wij dat dat geregeld wordt.
 • Managed Security services

  Een goede beveiliging is goud waard. Daarom bieden wij Managed Security Services aan. Hiermee garanderen wij dat uw cybersecurity altijd up-to-date is, helpen wij u met het implementeren van een goed securitybeleid voor u organisatie en medewerkers, en voldoet u aan de regelgeving. Ook voeren we periodiek testen uit om ervoor te zorgen dat u te allen tijde zo veilig mogelijk kunt werken.

24 x 7 Support en Service desk

Helaas gaat er ook wel eens iets mis. Dan wilt u niet lange procedures moeten opstarten om geholpen te worden. Actabyte staat daarom altijd zo snel mogelijk voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Voor zowel eerste-, als tweede- en derdelijns werkplek en netwerk ondersteuning. Dankzij onze Prepaid Servicedesk overeenkomsten, komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Ook verzorgen we via onze Servicedesk IT-audits.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

 • Advies

  We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
 • Perfect fit

  Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
 • Klanttevredenheid

  Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.

  Waar kunnen we je mee helpen?