Optimale telefonische bereikbaarheid

Vandaag de dag vindt er veel klantcontact plaats via de telefoon. Een goede telefonische bereikbaarheid is daarom cruciaal voor tevreden klanten. Want als een klant jouw bedrijf niet snel genoeg aan de telefoon krijgt, bellen zij zonder enige twijfel een andere organisatie. Ondanks de enorme veranderingen die telefonie doorstaat, is gewoon bellen nog steeds een van de meest eenvoudige manieren voor de klant om contact met jouw bedrijf op te nemen. Betere telefonische bereikbaarheid laat zich nu eenmaal niet eenvoudig vertalen naar een betere service, winst of efficiëntie. 

Actabyte Managed Voice

Actabyte levert telefoondiensten aan het MKB en overige instellingen. Wij zorgen er dag en nacht voor dat jouw bedrijf bereikbaar is en dat je profiteert van de voordelen die bellen via internet met zich meebrengen. Of je nou thuis werkt of op kantoor, goede telefonische bereikbaarheid is een must. Een oplossing die wij geheel afstemmen met jou, op die manier waarop jouw bedrijf daar meeste baat bij heeft.

Telefonische bereikbaarheid is voor iedere werkgever en werknemer van groot belang. Actabyte verzorgt daarom de gehele bereikbaarheid binnen jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat iedere werknemer beschikt over een goed werkende telefoon, zowel op de vaste lijn als de mobiele lijn. Zo wordt thuiswerken een eitje. Goede communicatie is niet alleen belangrijk naar de buitenwereld toe. Goede communicatie is ook nodig om het bedrijf intern draaiende te houden. Daarom wil je kunnen profiteren van goed werkende communicatie zodat iedereen de werkzaamheden zonder problemen kan verrichten. 

Wil je graag meer informatie ontvangen over het verbeteren van de communicatie binnen jouw organisatie? Of wil je graag een afspraak maken om concrete plannen te bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. Actabyte staat voor jou klaar!

Actabyte's partner landschap

Onze technische partners

Om de kwaliteit te leveren die je van ons gewend bent, werken we samen met een groot aantal partners, speciaal geselecteerd zodat ze zo veel mogelijk aansluiten bij onze eigen kernwaarden.

Logo microsoft col
logo jabra
logo Logitech 3
logo Poly
WAAROM ACTABYTE

Wij staan voor:

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Deskundig en snel

  Door beheer op afstand kunnen we vrijwel altijd direct helpen. We streven ernaar om een groot deel van de support verzoeken binnen een uur af te handelen.
 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Ervaren

  Sinds onze start in 2001 hebben we veel ervaring opgedaan in een breed spectrum van technologieën, industrieën en applicatietypes.
 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Duidelijke taal

  Geen onbegrijpelijke termen, maar duidelijke en begrijpbare taal. En afspraak is afspraak, we komen altijd onze beloftes na.
 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Strategische Partner

  Wij ontwerpen, evalueren en gebruiken technische oplossingen vanuit een grondig begrip van de zakelijke voordelen voor jouw bedrijf.
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  One Stop Shop

  Wij behandelen alle aspecten van uw IT en Telecom, inclusief hardware, softwarebeheer en andere gerelateerde behoeften.
 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% Tevredenheid

  Volledige tevredenheid over onze diensten, daar gaan we voor.
Kom in contact

Kom meer te weten over de mogelijkheden

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Advies

  We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor je kunnen betekenen en welke IT-diensten van je bedrijf in regio Den Haag, Amsterdam of Delft je het best kunt uitbesteden.
 • Perfect Fit

  Op basis van je behoefte en onze expertise, krijg je een op maat gemaakt advies en voorstel.
 • Klanttevredenheid

  Actabyte is jouw IT-partner. Wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.

  Waar kunnen we je mee helpen?