Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Wil je Microsoft Teams implementeren binnen jouw bedrijf en zoek je een specialist in regio Delft, Den Haag of Rotterdam? Dan zit je bij Actabyte helemaal goed! Wij begrijpen als geen ander welke uitdagingen er komen kijken bij IT-beheer en het implementeren van een nieuw systeem. Met onze eigen ervaring en expertise helpen we jouw bedrijf dan ook graag om het beste te halen uit dit systeem. Wij zorgen voor slimme oplossingen en preventief beheer, zodat jij je volledig kunt focussen op de groei en optimale prestaties van je bedrijf, zonder je zorgen te maken over de IT.

Microsoft Teams laten implementeren door een IT-specialist in Delft

Microsoft Teams is een onmisbaar programma geworden binnen bedrijven en als specialist helpen we dan ook graag met de implementatie hiervan bij jouw bedrijf in Den Haag, Rotterdam of Delft. Met Microsoft Teams kunnen werknemers ook op afstand goed samenwerken met de verschillende chatmogelijkheden, mogelijkheid tot videobellen en het opslaan en delen van bestanden. Het systeem is onderdeel van Microsoft Office 365 en sluit dus naadloos aan op het bekende softwareprogramma waar veel bedrijven al mee werken.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Onze managed services

Wat kun je van ons verwachten wanneer je ons inschakelt als specialist in Microsoft Teams voor jouw bedrijf in Delft, Rotterdam of Den Haag? We zorgen voor managed services op maat en zorgeloze IT-support. Door monitoring en onze proactieve houding zijn we altijd op de hoogte van mogelijke storingen en zorgen we voor effectieve IT-oplossingen. Daarnaast zorgen we ook voor kostenbeheersing. Je betaalt bij ons een vast bedrag per maand en krijgt geen onverwachte facturen achteraf. Daarom zijn wij dé specialist in regio Delft, Den Haag en Rotterdam als het gaat om Microsoft Teams.

Neem contact met ons op en bespreek je wensen

Wil je ook het IT-beheer van jouw bedrijf in Den Haag, Delft of Rotterdam uitbesteden aan een specialist en Microsoft Teams laten implementeren? Neem dan contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Je bereikt ons via +31 (0)15 20 20000 en info@actabyte.nl.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

  • Advies

    We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
  • Perfect fit

    Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
  • Klanttevredenheid

    Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.