Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Ben je op zoek naar een Microsoft Office 365-expert voor jouw bedrijf in het mkb? Dan helpt Actabyte uit Delft je graag verder! Met onze ervaring en expertise helpen we jouw bedrijf bij het implementeren, beveiligen en beheren van diverse IT-oplossingen, waaronder Microsoft Office 365. Bij ons profiteer je van dienstverlening op maat en uitstekende service. Jouw wensen staan bij ons centraal!

Laat door onze Microsoft Office 365-expert installeren voor jouw bedrijf in het mkb

Wil je dat jouw werknemers vanaf elke locatie kunnen werken met Microsoft Office 365? Wij zorgen als expert voor de implementatie, licenties en het up-to-date houden van deze en andere software. We nemen het volledige werkplek- en systeembeheer uit handen, zodat jij je kunt focussen op je eigen werkzaamheden. Als Microsoft Office 365-expert voor bedrijven in het mkb, zorgen we dat de software op de juiste manier geïmplementeerd wordt binnen jouw bedrijf. Zo is deze tool direct te gebruiken. Wanneer je ons inschakelt, kies je voor een ervaren IT-professional!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Informeer naar de mogelijkheden van Microsoft Office 365

Voor meer informatie over het implementeren en beheren van software en onze andere managed services in de security, neem je contact met ons op. Als Microsoft Office 365-expert vertellen we je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf in het mkb. Je bereikt ons via +31 (0)15 20 20000 en info@actabyte.nl. Ook kun je het contactformulier invullen.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

  • Advies

    We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
  • Perfect fit

    Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
  • Klanttevredenheid

    Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.