Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Ben je op zoek naar een Microsoft Office 365 expert voor jouw mkb-bedrijf? Dan helpt Actabyte uit Delft je graag verder! Met onze ervaring en expertise helpen we jouw bedrijf bij het implementeren, beveiligen en beheren van diverse IT-oplossingen, waaronder Microsoft Office 365. Bij ons profiteer je van dienstverlening op maat en uitstekende service. Jouw wensen staan bij ons centraal!

Laat Microsoft Office 365 door een expert installeren voor jouw mkb-bedrijf

Wil je dat jouw werknemers vanaf elke locatie kunnen werken met Microsoft Office 365? Wij zorgen voor de implementatie, licenties en het up-to-date houden van deze en andere software. We nemen het volledige werkplek- en systeembeheer uit handen, zodat jij je kunt focussen op je eigen werkzaamheden. Als Microsoft Office 365 expert voor mkb-bedrijven zorgen we dat de software op de juiste manier geïmplementeerd wordt binnen jouw bedrijf en direct gebruiksklaar is. Wanneer je ons inschakelt, kies je voor een ervaren IT-professional!

Informeer naar de mogelijkheden

Voor meer informatie over het implementeren en beheren van software en onze andere managed services, neem je contact met ons op. Als Microsoft Office 365 expert vertellen we je graag meer over de mogelijkheden voor jouw mkb-bedrijf. Je bereikt ons via +31 (0)15 20 20000 en info@actabyte.nl. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

  • Advies

    We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.

  • Perfect fit

    Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.

  • Klanttevredenheid

    Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.