Actabyte is een vertrouwde Managed Services Partner.

Met de Managed Services van Actabyte heb je voor een vast bedrag per maand een deel of je gehele IT uitbesteed. Sinds 2001 zijn wij een gedreven, no-nonsense IT-partner die zich richt op het leveren, implementeren, beveiligen en beheren van hoogwaardige zakelijke IT- en telecom oplossingen.

Actabyte verzorgt alle automatiseringsbehoeften binnen het MKB, MKB+, Zorg, Onderwijs, Non-Profit en bedrijfsverzamelgebouwen. Wij bieden totaaloplossingen die perfect aansluiten bij jouw huidige en toekomstige wensen. Zo kun jij je volledig richten op jouw bedrijf, terwijl wij jouw IT-omgeving ontzorgen.

Onze specialisten werken nauw met je samen bij het vaststellen, selecteren, installeren en ondersteunen van oplossingen die jouw doelen realiseren. Ze helpen je ook bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf in de toekomst.

Actabyte kan niet alleen het volledige IT-beheer van jouw onderneming verzorgen, maar werkt ook samen met IT-afdelingen volgens het Shared-Service principe. Met onze Managed Service nemen we arbeidsintensieve en/of repeterende taken uit handen van jouw IT-afdeling, zodat zij zich kunnen richten op andere prioriteiten.

Ons doel is het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij onze klanten door effectieve inzet van IT-middelen, ongeacht de sector en grootte van de organisatie. We beschikken over een team van IT-professionals met achtergronden in diverse sectoren om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.

Actabyte bestaat uit een groep ervaren IT-experts met een passie voor innovatie en klanttevredenheid. We zijn trots op onze transparante en eerlijke werkwijze, waarbij we altijd streven naar het beste resultaat voor onze klanten. Onze betrokkenheid en aandacht voor detail hebben ons een sterke reputatie opgeleverd bij talloze tevreden klanten. We blijven ons ontwikkelen en groeien om jou en jouw bedrijf de beste IT-oplossingen te blijven bieden.

 • ONZE MISSIE
  Actabyte streeft ernaar om organisaties te begeleiden en te ondersteunen in hun digitale transformatie, door innovatieve en betrouwbare IT-oplossingen te bieden die bedrijfsgroei en efficiëntie bevorderen. Onze missie is om een betrokken en betrouwbare IT-partner te zijn die de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten begrijpt en hen helpt om succes te behalen in een snel veranderende digitale wereld.   
 • ONZE VISIE
  Onze visie is om dé toonaangevende Managed Service Provider in Nederland en België te worden, die bedrijven helpt om een toekomstbestendige, veilige en efficiënte IT-infrastructuur te realiseren. We streven ernaar om voortdurend te innoveren en onszelf te verbeteren, zodat we onze klanten de beste en meest geavanceerde IT-oplossingen kunnen bieden die aansluiten bij hun unieke behoeften en uitdagingen.
 • ONZE AANPAK
  Bij Actabyte geloven we in een persoonlijke en proactieve aanpak. We nemen de tijd om jouw organisatie en bedrijfsdoelstellingen te begrijpen, zodat we op maat gemaakte IT-oplossingen kunnen ontwikkelen die jouw bedrijf verder helpen. Onze klantgerichte aanpak stelt ons in staat om langdurige en succesvolle samenwerkingen op te bouwen, waarbij we voortdurend streven naar verbetering en innovatie. We hechten veel waarde aan open en eerlijke communicatie, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent en vertrouwen kunt hebben in onze dienstverlening.
Waarom Actabyte

Wij staan voor:

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Deskundig en snel

  Door beheer op afstand kunnen we vrijwel altijd direct helpen. We streven ernaar om een groot deel van de support verzoeken binnen een uur af te handelen.
 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Ervaren

  Sinds onze start in 2001 hebben we veel ervaring opgedaan in een breed spectrum van technologieën, industrieën en applicatietypes.
 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Duidelijke taal

  Geen onbegrijpelijke termen, maar duidelijke en begrijpbare taal. En afspraak is afspraak, we komen altijd onze beloftes na.
 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Strategische Partner

  Wij ontwerpen, evalueren en gebruiken technische oplossingen vanuit een grondig begrip van de zakelijke voordelen voor jouw bedrijf.
 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  One Stop Shop

  Wij behandelen alle aspecten van uw IT en Telecom, inclusief hardware, softwarebeheer en andere gerelateerde behoeften.
 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% Tevredenheid

  Volledige tevredenheid over onze diensten, daar gaan we voor.