Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Actabyte is een specialist op het gebied van systeembeheer en helpt jouw bedrijf in het mkb in regio Delft en Rotterdam met kwalitatief hoogwaardige IT-oplossingen. Door onze ervaring en expertise weten we welke netwerkproblemen en andere technische complicaties kunnen optreden en zorgen we voor een snelle en passende oplossing. We bieden daarnaast diverse managed services aan om de IT binnen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Uiteraard staan jouw wensen hierbij centraal! Wij zorgen voor kwalitatief hoogwaardige service, kostenbeheersing en zorgeloze IT. Zo kun jij je focussen op de groei en optimale prestaties van je bedrijf, zonder je zorgen te maken over de IT.

Besteed het systeembeheer bij jouw mkb-bedrijf in Delft of Rotterdam uit

Het is aan te raden om het systeembeheer van jouw bedrijf in het mkb in Rotterdam of Delft uit te besteden aan een IT-specialist. Waarom is het slim om in dit geval voor Actabyte te kiezen? Wij nemen alle IT-gerelateerde zaken uit handen. We richten ons op het leveren, implementeren, beveiligen en beheren van IT- en telecomoplossingen die passen bij de automatiseringsbehoeften van jouw bedrijf. Zo zorgen we voor de installatie van hardware, software en netwerkapparatuur. Ook schakel je ons in voor computer- en netwerkbeveiliging, het maken van back-ups, onderhoud aan de servers, werken in de cloud en meer. Wat jouw wensen op het gebied van systeembeheer ook zijn: wij helpen jouw bedrijf in het mkb in regio Rotterdam en Delft graag verder.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem contact op met onze service desk

Systeembeheer in regio Rotterdam is een aanrader voor ieder bedrijf in het mkb. Naast IT-oplossingen op maat, bieden wij ook support aan via onze service desk. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar om IT-ondersteuning te bieden. Wil je contact opnemen met onze service desk? Of heb je vragen over het uitbesteden van systeembeheer bij jouw bedrijf in het mkb in Delft of Rotterdam? Bel ons dan op +31 (0)15 20 20000, stuur een e-mail naar info@actabyte.nl of vul het contactformulier in.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

  • Advies

    We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
  • Perfect fit

    Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
  • Klanttevredenheid

    Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.