Het belang van IT

Voor ondernemers zijn een paar zaken heel belangrijk: mijn IT moet werken, mijn mensen moet overal veilig kunnen werken en ik moet er zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Dus zoeken ze een partner die al deze zaken uit handen neemt, hun adviseert en 24/7 voor hen klaar staat. Dat doet Actabyte.

Maar voor wie doen we dat dan?

Actabyte heeft klanten in alle branches en segmenten, maar we lichten er graag een paar toe.

 • MKB/MKB+
  Waarde creëren voor onze klanten op het gebied van technologie.Voor bedrijven is IT tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met de bedrijfsvoering. Wij voorzien het MKB/MKB+ van veilige en doordachte IT en Telecom oplossingen.
 • Non-Profit
  Non-Profit organisaties werken vaak deels met vrijwilligers en kennen een iets andere aanpak van de IT infrastructuur. Ook hebben ze onder bepaalde voorwaarden een bepaald voordeel.Meer weten hoe wij non-profit organisaties ondersteunen? Neem dan contact met ons op.
 • Bedrijfsverzamelgebouwen
  Voor veel bedrijfsverzamelgebouwen is het verzorgen voor internet, telefonie en andere diensten aan huurders vaak een uitdaging.Actabyte ondersteund al jaren diverse vastgoed eigenaren met het beheer en onderhoud van IT diensten voor bedrijfs(verzamel)gebouwen.
 • ZORG
  Al jaren voorzien wij ook de zorg van IT oplossingen. Daardoor zijn we op de hoogte van veel gebruikte software en protocollen binnen de zorg. Ook kunnen wij snel inspelen op een steeds veranderende omgeving.