Contact

+31(0)88 050 2000

Vragen?

info@actabyte.nl

Overstapservice

De Actabyte Overstapservice:
Een naadloze transitie naar een betere IT-partner

Als je overweegt over te stappen naar een nieuwe IT-partner, begrijpen we bij Actabyte dat dit een uitdagende en soms ingrijpende beslissing kan zijn. Daarom hebben we de Actabyte Overstapservice ontwikkeld, die speciaal is ontworpen om de transitie naar Actabyte soepel, eenvoudig en zorgeloos te laten verlopen. Onze overstapservice bestaat uit een reeks stappen en processen die zorgvuldig zijn samengesteld om je te begeleiden bij elke fase van de overstap.

Het overstapproces begint met een persoonlijke kennismaking en inventarisatie van jouw huidige IT-infrastructuur, -systemen en -diensten. Tijdens deze fase brengen we samen met jou jouw wensen, behoeften en doelstellingen in kaart, zodat we een duidelijk beeld krijgen van wat je van ons verwacht als jouw nieuwe IT-partner.

Na de inventarisatie analyseren onze IT-specialisten jouw huidige IT-omgeving om knelpunten, ineffici├źnties en verbetermogelijkheden te identificeren. Op basis van deze analyse stellen we een gedetailleerd adviesrapport op, inclusief aanbevelingen voor optimalisaties, migratieplannen en toekomstige groeimogelijkheden.

In deze fase stellen we een gedetailleerd stappenplan op voor de overstap naar Actabyte. We zorgen ervoor dat de planning realistisch en haalbaar is en dat deze aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen. We bereiden de benodigde documentatie, tools en resources voor, zodat we klaar zijn voor een naadloze transitie.

Voordat we de overstap kunnen uitvoeren, is het belangrijk om de benodigde gegevens en documentatie bij jouw huidige IT-partner op te vragen. We hebben een aantal templates en vragen die je direct naar je huidige IT partner kunt sturen, om zo alle benodigde informatie te verkrijgen. Dit helpt ons om een soepele migratie te garanderen en eventuele vertragingen of complicaties te voorkomen.

Tijdens de uitvoeringsfase zorgt ons team van IT-professionals voor de daadwerkelijke migratie van jouw IT-infrastructuur, -systemen en -diensten naar Actabyte. We houden nauwlettend toezicht op het migratieproces om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt en dat eventuele problemen snel worden opgelost. We zorgen er ook voor dat de impact op jouw bedrijfsvoering tot een minimum wordt beperkt.

Na de migratie testen we de nieuwe IT-omgeving grondig om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert en voldoet aan de afgesproken kwaliteitsnormen. We valideren de prestaties, stabiliteit en veiligheid van de systemen en lossen eventuele problemen op voordat we de overstap afronden.

Zodra we tevreden zijn met de resultaten van de migratie en testing, zorgen we ervoor dat jij en jouw team optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe IT-omgeving. Wij nemen het doorlopend beheer op ons, zorgen voor cyber security en bieden uitgebreide training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jij en jouw medewerkers vertrouwd raken met de nieuwe systemen en de mogelijkheden die onze dienstverlening biedt.

Wil je vrijblijvend kennismaken en meer weten over de overstapservice?

cONSULTANCY

Zoek je een IT-consultant

Dan zit je bij Actabyte, consultant in managed services, in Delft helemaal goed! Naast onze managed services, ondersteunen wij als consultant onze klanten ook op een andere manier. We adviseren en ontwerpen als IT-consultant bijvoorbeeld jouw IT-omgeving en managen complexe IT-projecten binnen je bedrijf in het mkb.