Actabyte is jouw betrouwbare partner op het gebied van cybersecurity.

In de steeds digitaler wordende wereld waarin we leven, is het waarborgen van de veiligheid van jouw digitale activa van cruciaal belang. Cybersecurity speelt hierbij een essentiële rol. Maar wat houdt cybersecurity eigenlijk in? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jouw organisatie beschermd is tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen?

Verhoog je cyberweerbaarheid

Bij Actabyte begrijpen we de complexiteit van cyberdreigingen en bieden we geavanceerde oplossingen om jouw bedrijf te beschermen tegen deze risico’s. Ons team van experts heeft diepgaande kennis en ervaring op het gebied van cybersecurity, en we staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen met op maat gemaakte diensten die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

IT diensten

Wij denken met je mee!

Bij Actabyte begrijpen we de complexiteit van cyberdreigingen en bieden we geavanceerde oplossingen om jouw bedrijf te beschermen tegen deze risico’s. Ons team van experts heeft diepgaande kennis en ervaring op het gebied van cybersecurity, en we staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen met op maat gemaakte diensten die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Cybersecurity is het geheel van maatregelen en processen die worden genomen om computersystemen, netwerken en gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, aanvallen, diefstal en schade. Het omvat een breed scala aan technologieën, best practices en bewustwordingsinitiatieven die bedoeld zijn om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen.

Actabyte-Cyber_Security_Shield

Je Cyberweerbaarheid is meer dan een technische oplossing.

Bij Actabyte geloven we dat cybersecurity niet alleen een technische kwestie is, maar ook een zaak van bewustzijn en educatie. Het is van vitaal belang om een cultuur van veiligheid te creëren binnen jouw organisatie en medewerkers op te leiden om de risico’s te herkennen en te begrijpen hoe ze zichzelf en het bedrijf kunnen beschermen tegen cyberaanvallen.

Vrijwel alle cyber security diensten onder één dak

Onze dienstverlening op het gebied van cybersecurity omvat verschillende aspecten, waaronder basis cyberhygiëne, geavanceerde cybersecurity-oplossingen, (geautomatiseerde) pentesten, NIS2-implementatie, awareness trainingen en firewalls. Of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming bent, we hebben de expertise en het scala aan diensten om jouw cybersecurity-uitdagingen aan te pakken.

Bij Actabyte begrijpen we ook dat elke organisatie unieke behoeften heeft als het gaat om cybersecurity. Daarom werken we nauw samen met jou om een op maat gemaakte oplossing te ontwerpen die past bij jouw bedrijf en branche. Ons team van experts zal jou begeleiden bij het identificeren van kwetsbaarheden, het implementeren van de juiste beveiligingsmaatregelen en het opzetten van een effectief incidentresponsplan.

Wat is basis cyber hygiëne?

Cybersecurity is van essentieel belang in de moderne digitale wereld. Bij Actabyte begrijpen we dat een solide basis op het gebied van cybersecurity cruciaal is om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van jouw gegevens en systemen te waarborgen. Onze diensten op het gebied van basis cybersecurity helpen jouw organisatie om een robuuste beveiligingsinfrastructuur op te bouwen en de risico’s van cyberaanvallen te minimaliseren.

onder onze basis cybersecuritydiensten vallen onder andere:

 • Identitymanagement/Gegevensbescherming:

  Het beschermen van jouw gegevens en het beheren van identiteiten is van vitaal belang. Actabyte biedt identitymanagement- en gegevensbeschermingsdiensten om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot jouw systemen en gevoelige informatie. We implementeren geavanceerde authenticatiemethoden, toegangscontroles en encryptie om jouw gegevens veilig te houden.
 • 2FA (Twee-factor authenticatie):

  Twee-factor authenticatie, ook wel bekend als 2FA, voegt een extra beveiligingslaag toe aan jouw accounts. Bij Actabyte helpen we jou bij het implementeren van 2FA, waarbij een extra verificatiemethode wordt gebruikt naast het wachtwoord. Dit maakt het voor kwaadwillenden veel moeilijker om toegang te krijgen tot jouw accounts en gegevens.
 • Endpoint Protection:

  Jouw endpoints, zoals laptops, desktops en mobiele apparaten, zijn kwetsbare doelwitten voor cyberaanvallen. Met onze endpoint protection-diensten zorgen we ervoor dat jouw apparaten beschermd zijn tegen malware, ransomware en andere bedreigingen. We implementeren geavanceerde beveiligingssoftware, firewalls en andere maatregelen om jouw endpoints te beschermen.
 • Vulnerability Management:

  Het identificeren en beheren van kwetsbaarheden is essentieel om cyberaanvallen te voorkomen. Bij Actabyte bieden we vulnerability management-diensten waarbij we regelmatig jouw systemen scannen op kwetsbaarheden. We identificeren potentiële zwakke punten en nemen proactieve maatregelen om deze te verhelpen voordat ze kunnen worden misbruikt.
 • Cybersecurity beleid:

  Het ontwikkelen van duidelijke en effectieve cybersecuritybeleidslijnen is cruciaal. Actabyte helpt jou bij het ontwikkelen van beleidsdocumenten en richtlijnen die de basis vormen voor een veilige werkomgeving. We definiëren autorisatieniveaus, richtlijnen voor wachtwoordbeheer en gebruikersbeheer, en andere beleidsmaatregelen die jouw organisatie beschermen tegen interne en externe bedreigingen.
 • Veilige netwerkinfrastructuur:

  Een veilige netwerkinfrastructuur is van vitaal belang voor de bescherming van jouw data. Actabyte evalueert en optimaliseert jouw netwerkinfrastructuur, inclusief firewalls, netwerkbeveiligingsinstellingen en beveiligde VPN-verbindingen. We monitoren jouw netwerkverkeer en detecteren verdachte activiteiten om bedreigingen tijdig te identificeren en te neutraliseren.
 • Ransomware Detective en Preventie:

  Ransomware is een ernstige bedreiging voor organisaties. Actabyte biedt ransomware detective- en preventiediensten om jouw organisatie te beschermen tegen deze geavanceerde aanvallen. We implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals gedragsanalyse en real-time monitoring, om ransomware te detecteren en te blokkeren. Daarnaast helpen we jou bij het opzetten van een robuust back-up- en herstelproces om jouw gegevens te beschermen.
 • Antispam/Antiphishing:

  Spam-e-mails en phishing-pogingen vormen een voortdurende bedreiging. Actabyte implementeert antispam- en antiphishing-maatregelen om verdachte e-mails te blokkeren en jouw medewerkers te beschermen tegen phishing-aanvallen. We implementeren geavanceerde filters en trainen jouw personeel om verdachte e-mails te herkennen en te vermijden.
 • Risicoanalyse:

  Een grondige risicoanalyse is de basis van effectieve cybersecurity. Actabyte voert risicoanalyses uit om de kwetsbaarheden en bedreigingen voor jouw organisatie te identificeren. We evalueren jouw systemen, processen en procedures en bieden aanbevelingen om de risico’s te verminderen en de beveiliging te verbeteren.
 • Bewustwording en training:

  Het vergroten van de cybersecuritybewustwording binnen jouw organisatie is cruciaal. Actabyte biedt bewustwordings- en trainingsprogramma’s om jouw medewerkers op te leiden over de best practices op het gebied van cybersecurity. We bieden interactieve trainingssessies, workshops en informatiemateriaal om jouw personeel te informeren en hen te helpen bij het herkennen en vermijden van cyberdreigingen.

Ook jouw Cyber Veiligheid op orde?

Met Actabyte als jouw partner op het gebied van cybersecurity kun je erop vertrouwen dat jouw digitale activa beschermd zijn. We streven ernaar om voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in het cybersecurity-landschap, zodat we jou de best mogelijke bescherming kunnen bieden.

Laten we kennismaken!

Bij Actabyte begrijpen we dat basis cybersecurity de fundering vormt voor een veilige digitale omgeving. Onze diensten zijn ontworpen om jouw organisatie te beschermen tegen een breed scala aan cyberbedreigingen, en ons ervaren team staat klaar om jouw cybersecuritybehoeften aan te pakken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze basis cybersecuritydiensten en hoe we jouw organisatie kunnen helpen veilig te opereren in de digitale wereld.

  Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen.