COLIGO, VOOR ECHTE COMMUNICATIE EN SAMENWERKING

Bellen, chatten, videovergaderen en bestanden delen vanuit diverse devices en via ├ę├ęn applicatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het baanbrekende en innovatieve communicatieplatform biedt een volledige online werkplek-oplossing waarin zowel vaste telefonie (Hosted VoIP) als mobiele telefonie en web-communicatiediensten samenkomen.

Coligo stelt telco’s, softwareleveranciers en hosters in staat om echt communicatie en samenwerking in eigen werkomgeving te laten verenigen. Coligo is gebouwd met de meest geavanceerde technologie en is mede daardoor een toekomstbestendig platform. Coligo is gebouwd met open, gestandaardiseerde API’s voor eenvoudigere integratie.┬áAlle data wordt opgeslagen op Nederlandse servers.

 • Vast, mobiel en desktop beschikbaar via ├ę├ęn platform

  Coligo is een geïntegreerde oplossing van vast en mobiel bellen en is volledig schaalbaar. Je hoeft geen investeringen in software te doen. De implementatie verloopt eenvoudig en snel.
 • Coligo DESKTOP, Coligo MEETINGS, Coligo REACH en Coligo MESSENGER

  Coligo is een goede keuze voor ondernemers die een geïntegreerde en schaalbare communicatie- oplossing voor hun medewerkers zoeken. Met Coligo kun je bellen, chatten, videovergaderen en bestanden delen.
 • Bij coligo staat de inhoud centraal

  Coligo maakt geen onderscheid tussen voice, mobiel, video of IM. Met dit nieuwe platform kunnen we sneller en eenvoudig schalen naar miljoenen gebruikers.
 • Oneindig veel mogelijkheden door integraties

  De mogelijkheid tot integreren met andere software zorgt ervoor dat er honderden verschillende applicaties probleemloos aan kunnen sluiten.
 • Coligo, uniek ontwikkelmodel

  Het ontwikkelmodel van Coligo is uniek in Nederland. Nieuwe features zullen in nauw overleg met Voiceworks-partners aan het nieuwe platform worden toegevoegd.

Online werkplek oplossing, voor hosted VoIP gebruikers!

KOM IN CONTACT

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

 • Advies

  We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
 • Perfect fit

  Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
 • Klanttevredenheid

  Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.

  Waar kunnen we je mee helpen?