Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Actabyte in Noord-Holland regelt graag jouw cybersecurity als betrouwbaar IT-bedrijf. Wij zijn al sinds 2001 dé no-nonsense partner voor IT in Delft en de brede omgeving. Bij ons kunnen diverse ondernemers terecht die graag hun zaken rondom internettechnologie willen uitbesteden. Zo hebben we klanten in het mkb (+), non-profitorganisaties, bedrijfsverzamelgebouwen en de zorg. Schakel ons IT-bedrijf uit Noord-Holland in voor jouw cybersecurity en werk zorgeloos aan je eigen taken binnen je onderneming.

Wat is cybersecurity en hoe regelen we dit voor jou als IT-bedrijf uit Noord-Holland?

Cybersecurity is de Engelse benaming voor computerbeveiliging. Het wordt voor ondernemingen en particulieren steeds belangrijker om hun online omgeving goed te beveiligen tegen onder meer ransomware en andere computeraanvallen. Als IT-bedrijf in Noord-Holland weten wij als geen ander hoe belangrijk cybersecurity is. We bieden services voor online security aan en nemen dan ook diverse stappen om jouw netwerk te beschermen tegen aanvallen. Zo monitoren we als IT-professional met enige regelmaat de beveiliging van jouw datanetwerk en ondernemen we direct stappen als we zien dat jouw software een of meerdere updates nodig heeft. Hierdoor kun jij gewoon jouw eigen werkzaamheden uitvoeren en heb je geen zorgen over welke cybersecurity het best is voor jouw bedrijf in Noord-Holland.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op voor meer informatie over cybersecurity

Als je interesse hebt in cybersecurity, schakel je het best ons IT-bedrijf uit Noord-Holland in. Wil je gebruikmaken van onze managed services of ontvang je graag meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)15 20 20000 of een e-mail te sturen naar info@actabyte.nl.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

  • Advies

    We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
  • Perfect fit

    Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
  • Klanttevredenheid

    Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.