web analytics

Blog

Al onze Managed Services zijn gebaseerd op een vaste prijs per maand per gebruiker, inclusief service en onderhoud.

Een abonnement op veilige IT
Success Stories

Een abonnement op veilige IT

Als ondernemer wil je controle houden over je kosten. Je wilt niet dat je aan het eind van de maand ineens extra facturen krijgt, omdat je bijvoorbeeld met de servicedesk van je IT-partner hebt gebeld. Maar als je een probleem hebt, moet dat ook geen belemmering zijn om de servicedesk te bellen.

We horen het regelmatig: bedrijven die diensten afnemen bij een IT-partner, maar voor service en onderhoud apart moet betalen. Stel, dat bedrijf heeft een probleem met zijn IT. In plaats van met de servicedesk te bellen om het probleem op te lossen, wordt er eerst intern gekeken naar het probleem. Want een van de medewerkers ‘weet wel wat van IT’ en dat is waarschijnlijk goedkoper. Maar de kans is aanwezig dat het probleem groter wordt en de servicedesk alsnog ingeschakeld moet worden, die dan langer bezig is om het op te lossen en dus meer uren in rekening brengt.

Transparant

Wij houden van transparantie en willen net als jij niet voor onverwachte zaken of kosten komen te staan. Maar we willen ook dat je contact met ons opneemt als je een probleem hebt. Daarom zijn al onze Managed Services gebaseerd op een vaste prijs per maand per gebruiker, inclusief service en onderhoud. Zo weet je precies wat de maandelijkse kosten voor je IT zijn. Mocht er een probleem zijn en je hebt de servicedesk nodig, dan worden daar geen extra kosten voor in rekening gebracht. Zo zorgen we ervoor dat klanten ons altijd weten te vinden als er iets is en wij hen zo snel mogelijk kunnen helpen.

Daarnaast houden we actief alle systemen in de gaten. Zo kan het dus voorkomen dat we iets ontdekken, nog voor dat het een probleem wordt en lossen we dat direct op. We wachten niet tot je ons nodig hebt als er een storing is, maar we zorgen ervoor dat de storing niet kan ontstaan. Zonder dat je daar extra kosten voor maakt.

Actabyte biedt verschillende abonnementen aan voor het beheer en onderhoud van je IT en Clouddiensten. Wil je meer weten over onze Managed Services? Neem dan een kijkje op onze Managed Service pagina, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *