Hoogwaardige IT-oplossingen

24/7 onderhoud en monitoring

Voor een vast bedrag per maand

Actabyte biedt deskundig IT-support en diverse oplossingen aan ter ondersteuning van jouw bedrijf in Delft. Wij zijn sinds 2001 een gedreven partner in de IT-support en delen onze oplossingen met bedrijven in onder andere het mkb (+) en de zorg. Onze specialisten in de informatietechnologie ontzorgen jouw bedrijf volledig, zodat jij je volledig kunt richten op jouw bedrijf.

Wij zijn het bedrijf in Delft voor deskundig IT-support en bieden de beste oplossingen aan

Constateer je een probleem binnen de IT van jouw bedrijf of heb je interesse in preventief IT-beheer? We werken als IT-support samen met jou, bijvoorbeeld bij het vaststellen van problemen en het kiezen van de beste oplossingen. Bovendien helpen de experts van ons collectief IT-bedrijf uit Noord-Holland te bepalen wat de mogelijkheden zijn op het gebied van IT voor jouw bedrijf. De oplossingen die onze IT-support uit Delft jou deskundig aanbiedt ter ondersteuning, zijn onder meer:

 • Cybersecurity: het beveiligen van data, systemen, netwerken en apparaten
 • Microsoft Teams: collega’s kunnen op afstand samenwerken en chatten
 • Mogelijkheden op het gebied van telecom

Als je kiest voor ondersteuning van IT-support bij ons bedrijf in Delft, kies je daarmee voor de beste ondersteuning en oplossingen op het gebied van informatietechnologie. Zo focus jij je vooral op de groei van jouw bedrijf en houden wij ons bezig met diensten die te maken hebben met IT.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Wat houden onze managed services in?

De managed services die Actabyte aanbiedt, neem je af tegen een vaste prijs per maand. Hierdoor weet je wat de tarieven zijn van onze services en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Onder onze managed services vallen onder andere deskundig IT-support in regio Delft, ondersteuning op het gebied van netwerkbeheer én oplossingen die te maken hebben met veilig werken op afstand.

Kies voor de beste oplossingen en ontvang IT-support

Neem contact op met onze specialisten in Delft en ga voor deskundig IT-support, oplossingen en ondersteuning op het gebied van IT. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)15 20 20000 of een e-mail te sturen naar info@actabyte.nl. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze diensten en denken mee over welke opties het best passen bij jouw bedrijf.

Kom in contact

DE MOGELIJKHEDEN WETEN?

U kunt het formulier gebruiken om met ons team in contact te komen. Een consultant zal dan vervolgens contact met u opnemen.

 • Advies

  We gaan graag het gesprek aan om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.
 • Perfect fit

  Op basis van uw behoefte en onze expertise krijgt u een op maat gemaakt advies en voorstel.
 • Klanttevredenheid

  Actabyte is uw IT partner, wij streven altijd naar klanttevredenheid in een open, transparante samenwerking.